MAERSK Sledenje Vsebniku,Track MAERSK Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo Maerskovo številko za sledenje in pridobite informacije o dostavi v živo z našim hitrim sistemom sledenja.

O Maersk Line

Maersk sledenjeMaersk Line , globalni kontejnerski oddelek skupine AP Moller – Maersk, je namenjen zagotavljanju najvišje ravni na stranke osredotočenih in zanesljivih storitev pomorskega prevoza. Naša vizija, zgrajena iz močne dediščine pokončnosti, nenehne skrbi in inovativnosti, vodi naše poslovne operacije, odkar je prva ladja Maersk Line zaplula leta 1904. S tem, ko smo ostali zavezani tej viziji, smo razširili naše poslovanje in postali največji čezoceanski prevoznik na svetu. . In dosledno smo priznani kot najbolj zanesljivo kontejnersko ladjarsko podjetje.

Maersk Tracking Help

Spletna stran: www.maerskline.com

Obrnite se na Maersk Line na družbenih medijih

Z Maersk Line lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

 

Novice Maersk Container

Format številke za sledenje kontejnerjev Maersk

Ko pošiljate z Maersk Line, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Maersk Line v formatu MAEU1234567, MAEU je predpona Maersk Line.

Maersk Line ima naslednje predpono: MSKU, MWCU, MWMU, MAEU, SEAU, APMU, MHHU, MSFU, PONU, POCU, KNLU, OCLU, NDLU, FRLU, MCAU, MCHU, MSAU, FAAU, TORU, LOTU, MGBU, MIEU , SCMU, HDLU, MRKU, MSWU, MVIU, MNBU, MCRU, MMAU, BSLU in MALU.

Izvedite več podatkov o številki za sledenje kontejnerjev Maersk line na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjev Maersk

Povezano sledenje

Center za pomoč Maersk Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Maersk, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo Maerskovo številko za sledenje v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam

Leave a Comment

Your email address will not be published.