MARFRET Gjurmimi I Kontejnerëve,Track MARFRET Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Marfret më poshtë, duhet të ketë formatin MFTU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Marfret në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Marfret

ndjekja e marfretitKompania origjinale e Grupit, Marseille fret është menaxher i anijeve të flotës së Marseille Fret dhe Marfret. Marseille Fret punëson 25 oficerë francezë. Ekuipazhi i mbetur (100 detarë dhe oficerë) është i huaj dhe menaxhohet nga V Ships në Monako.

Kërkimi për fusha të reja të biznesit ka bërë që, kohët e fundit, Marfret ka qenë në gjendje të lëvizë në fushën e ofrimit të një shërbimi agjencie anijesh për kompani të tjera. Rrjeti i linjave të ndryshme të operuara nga Marfret, së bashku me ato të partnerëve, ka lejuar zhvillimin e një aktiviteti shumë të rëndësishëm Cross Trade.

Uebfaqja zyrtare: www.marfret.fr

Ndihmë për ndjekjen e Marfret

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Marfret .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Marfret, më mirë të kontaktoni Marfret .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve Marfret

Kur dërgoni me Marfret, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Marfret me formatin MFTU1234567, MFTU është prefiksi i Marfret. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve Marfret nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve marfret

Qendra e ndihmës e përcjelljes së kontejnerëve Marfret

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Marfret, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes Marfret në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë