MARFRET Sledenje Vsebniku,Track MARFRET Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Marfret, format mora biti MFTU1234567, pridobite status vsebnika Marfret v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Marfretu

marfret sledenjePrvotno podjetje skupine, Marseille fret, je upravitelj ladje Marseille Fret in Marfretove flote. Marseille Fret zaposluje 25 francoskih častnikov. Preostala posadka (100 mornarjev in častnikov) je tuja in jo upravlja V Ships v Monaku.

Iskanje novih področij poslovanja je pomenilo, da se je Marfret nedavno lahko preselil na področje zagotavljanja storitev ladijskih agencij za druga podjetja. Mreža različnih linij, ki jih upravlja Marfret, skupaj s tistimi partnerjev, je omogočila razvoj zelo pomembne dejavnosti Cross Trade.

Uradna spletna stran: www.marfret.fr

Pomoč pri sledenju Marfret

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Marfret .
  • Če na uradnem spletnem mestu Marfret ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na Marfret .

Oblika sledilne številke kontejnerja Marfret

Ko pošiljate z Marfretom, boste prejeli številko za sledenje zabojnika Marfret v formatu MFTU1234567, MFTU je Marfretova predpona. Izvedite več informacij o številki za sledenje posode Marfret na spodnji sliki.
marfret kontejnersko sledenje

Center za pomoč pri Marfret Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Marfret, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje Marfret v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam