LIBRA Seguiment De Contenidors,Track LIBRA Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Libra a continuació, hauria de tenir el format LBIU1234567, obteniu l’estat del contenidor Libra en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Balança

seguiment de la libraLibra és una naviliera brasilera, forta, fiable, especialitzada al Mar Atlàntic Sud, compromesa amb el desenvolupament de la seva regió i que s’esforça per oferir les millors solucions de transport marítim als seus clients. Així, es converteix en un veritable soci que busca construir relacions a llarg termini amb els seus clients i fer-ne un seguiment del desenvolupament i creixement futur.

Ajuda de seguiment de Libra

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Libra .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Libra, és millor que us poseu en contacte amb Libra .

Format del número de seguiment del contenidor Libra

Quan envieu amb Libra, obtindreu un número de seguiment del contenidor Libra amb el format LBIU1234567. Balança té dos prefixos: LBIU i MOMU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Libra a la imatge següent.
seguiment de contenidors libra

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors Libra

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Libra, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Libra Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors