KMTC Gjurmimi I Kontejnerëve,Track KMTC Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit KMTC më poshtë, duhet të ketë formatin KMTU1234567, të merrni statusin e kontejnerit KMTC në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth KMTC

gjurmimi i kmtcQë nga themelimi në vitin 1954, KMTC është kompania lider koreane e transportit detar. Me më shumë se gjysmë shekulli njohuri të plota të logjistikës së shërbimit të linjës ajrore, KMTC po ofron vazhdimisht shërbime me cilësi të lartë dhe po ndërton në mënyrë të qëndrueshme flotat e saj të anijeve për të zgjeruar kufijtë e shërbimit të saj për të kënaqur plotësisht nevojat e klientit.

KMTC ka zyra në Busan, Incheon, Ulsan në Kore, më shumë se 30 porte në Japoni nga pjesa veriore e Hokkaido-s në pjesën më jugore të Kyushu-së, nga pjesa veriore e Dalian-it në pjesën më jugore të Hong Kongut, KMTC ka rrjete logjistike prej më shumë se 16 porteve në Kinë. Ka më shumë se 22 rrjete globale në Azinë Juglindore duke përfshirë Singaporin, Indonezinë, Malajzinë, Tajlandën. Më shumë se 9 rrjete globale portesh janë ngritur në Azinë Veriperëndimore dhe Lindjen e Mesme. Gjithashtu për të kryer trajtimin efikas të kontejnerëve dhe operacionet tona të anijeve, ne kemi blerë Terminalin e Kontejnerëve Ulsan në portin e Ulsanit në vitin 1999. Në vitin 2012, 840,000㎡ Busan New Port 2-3 terminal tashmë është hapur për të përmirësuar më tej operacionet efikase të ngarkesave të KMTC .

Ndihmë për gjurmimin e KMTC

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të KMTC .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e KMTC, më mirë të kontaktoni KMTC .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve KMTC

Kur dërgoni me KMTC, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit KMTC me formatin KMTU1234567, KMTU është prefiksi i KMTC. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve KMTC nga fotografia e mëposhtme.
Ndjekja e kontejnerëve kmtc

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve të KMTC

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve KMTC, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit KMTC në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë