Horizon Lines Sledenje Vsebniku,Track Horizon Lines Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Horizon Lines , format mora biti HRZU1234567, pridobite stanje vsebnika Horizon Lines v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Horizon Lines

sledenje linijam obzorjaHorizon Lines je vodilni pri zagotavljanju najbolj zanesljivih, učinkovitih in odgovornih storitev čezoceanskega tovora v vseh treh regijah Jones Act v Združenih državah. Smo edina domača ladjarska družba, ki je v celoti namenjena podpori ljudem in podjetjem po vsej Aljaski, Havajih, Portoriku in celini s 13 plovili, ki so v celoti usposobljena po zakonu Jones, in ekipo izkušenih, predanih strokovnjakov.

Uradna spletna stran: www.horizonlines.com

Pomoč za sledenje Horizon Lines

Oblika sledilne številke kontejnerja Horizon Lines

Ko pošiljate s Horizon Lines, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Horizon Lines v formatu HRZU1234567, HRZU je predpona Horizon Lines. Horizon Lines ima dve predponi, to sta HRZU in CXCU . Izvedite več podatkov o številki za sledenje zabojnika Horizon Lines na spodnji sliki.
horizont lines sledenje kontejnerjem

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam