HAMBURG SUD Проследяване На Контейнер,Track HAMBURG SUD Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Hamburg Süd по-долу, трябва да има формат HASU1234567, за да получите състоянието на контейнера Hamburg Süd в реално време.

Относно Hamburg Süd

hamburg süd проследяванеHamburg Süd Group съчетава набор от услуги от един източник, за да създаде перфектната логистична верига . В контейнерните превози тя е представена от две марки: Hamburg Süd като немски превозвач и Aliança като бразилска корабна компания, оперираща с плавателни съдове под бразилски флаг. В допълнение, това е присъствие в световните океани в насипно състояние и доставка на продукти с танкери под имената Rudolf A. Oetker (RAO) и Aliança Bulk (Aliabulk).

Официален уебсайт: www.hamburg-sued.com

Помощ за проследяване на Hamburg Süd

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Hamburg Süd .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Hamburg Süd, по-добре се свържете с тях .

Свържете се с Hamburg Süd в социалните медии

Можете да се свържете с Hamburg Süd чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер Hamburg Süd

Когато изпращате с Hamburg Süd, ще получите номер за проследяване на контейнер Hamburg Süd с формат HASU1234567, HASU е префиксът на Hamburg Süd. Hamburg Süd има следния префикс: SUDU , KHLU , KHJU , KRJU , CADU , GRIU и HASU .

Научете повече информация за проследяващия номер на контейнер Hamburg Süd от снимката по-долу.
hamburg süd проследяване на контейнери

Помощен център на Hamburg Süd за проследяване на контейнери

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Hamburg Süd, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с вашия номер за проследяване на Hamburg Süd Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки

Leave a Comment

Your email address will not be published.