HAMBURG SUD Проследяване На Контейнер,Track HAMBURG SUD Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Hamburg Süd по-долу, трябва да има формат HASU1234567, за да получите състоянието на контейнера Hamburg Süd в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Hamburg Süd

hamburg süd проследяванеHamburg Süd Group съчетава набор от услуги от един източник, за да създаде перфектната логистична верига . В контейнерните превози тя е представена от две марки: Hamburg Süd като немски превозвач и Aliança като бразилска корабна компания, оперираща с плавателни съдове под бразилски флаг. В допълнение, това е присъствие в световните океани в насипно състояние и доставка на продукти с танкери под имената Rudolf A. Oetker (RAO) и Aliança Bulk (Aliabulk).

Официален уебсайт: www.hamburg-sued.com

Помощ за проследяване на Hamburg Süd

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Hamburg Süd .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Hamburg Süd, по-добре се свържете с тях .

Свържете се с Hamburg Süd в социалните медии

Можете да се свържете с Hamburg Süd чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер Hamburg Süd

Когато изпращате с Hamburg Süd, ще получите номер за проследяване на контейнер Hamburg Süd с формат HASU1234567, HASU е префиксът на Hamburg Süd. Hamburg Süd има следния префикс: SUDU , KHLU , KHJU , KRJU , CADU , GRIU и HASU .

Научете повече информация за проследяващия номер на контейнер Hamburg Süd от снимката по-долу.
hamburg süd проследяване на контейнери

Помощен център на Hamburg Süd за проследяване на контейнери

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Hamburg Süd, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с вашия номер за проследяване на Hamburg Süd Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки