FLORENS Praćenje Kontejnera,Track FLORENS Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje Florens kontejnera , trebao bi imati format FSCU1234567, dohvatite status Florens kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Florens kontejnerskim uslugama

florens praćenje kontejneraOd 1987. kada je Florensisporučio svoj prvi kontejner pod dugoročnim najmom, stalno smo povećavali svoju predanost globalnoj pomorskoj industriji. Rano smo se usredotočili na opskrbu suhih i rashlađenih kontejnera na dugoročni najam za azijske klijente, posebno Cosco. Godine 1992. uložili smo u kontejnere kao dio programa upravljanja trećih strana. Do 1995. naša baza kupaca za dugoročne jedinice proširila se na prijevoznike izvan Azije. Godine 1996. naša se organizacija proširila globalno otvaranjem ureda i skladišta diljem svijeta. U isto vrijeme portfelju su dodani glavni i kratkoročni ugovori. Otvoreni krovovi i ravni regali dodani su rastućoj floti kontejnera za suhi teret i rashladnih kontejnera. Ne samo da smo u poziciji da se bavimo sektorom leasinga u našoj industriji, već nudimo i cijeli niz rabljenih kontejnera za prodaju diljem svijeta.

Florens Tracking Pomoć

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na Florens web stranici .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice Florensa, bolje kontaktirajte Florens .

Kontaktirajte Florensa na društvenim mrežama

Florens se može kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje kontejnera Florens

Kada šaljete s Florensom, dobit ćete Florensov broj za praćenje kontejnera u formatu FSCU1234567, FSCU je Florensov prefiks.

Florens kontejnerske usluge imaju sljedeći prefiks: FBIU , FBLU , FBZU , FCIU , FJKU , FSCU , JTMU i PGXU.

Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Florens sa slike ispod.
florens praćenje

Centar za pomoć Florens Container Trackinga

Ako imate problema s našim sustavom za praćenje kontejnera Florens, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje vašeg kontejnera Florens na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka