FLORENS Seguiment De Contenidors,Track FLORENS Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Florens a continuació, hauria de tenir el format FSCU1234567, obteniu l’estat del contenidor Florens en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre els serveis de contenidors Florens

seguiment de contenidors florensDes de 1987, quan Florensva lliurar el seu primer contenidor en lloguer a llarg termini, hem augmentat constantment el nostre compromís amb la indústria marítima global. Al principi, ens vam centrar en el subministrament d’envasos secs i refrigerats en arrendaments a llarg termini per a comptes asiàtics, especialment Cosco. L’any 1992 vam invertir en contenidors com a part de programes de gestió de tercers. El 1995, la nostra base de clients per a unitats a llarg termini es va expandir a transportistes fora d’Àsia. L’any 1996, la nostra organització es va expandir a nivell mundial obrint oficines i dipòsits a tot el món. Paral·lelament, es van afegir a la cartera els arrendaments mestres i a curt termini. Es van afegir tapes obertes i bastidors plans a les flotes de contenidors refrigerats i de càrrega seca en expansió. No només estem posicionats per fer front al sector de lísing de la nostra indústria, sinó que també oferim una gamma completa de contenidors usats a la venda a tot el món.

Ajuda de seguiment de Florens

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Florens .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Florens, és millor que us poseu en contacte amb Florens .

Contacta amb Florens a les xarxes socials

Pots contactar amb Florens a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format de número de seguiment de contenidors Florens

Quan envieu amb Florens, obtindreu un número de seguiment de contenidors Florens amb el format FSCU1234567, FSCU és el prefix de Florens.

Els serveis de contenidors Florens tenen el prefix següent: FBIU , FBLU , FBZU , FCIU , FJKU , FSCU , JTMU i PGXU.

Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Florens a la imatge següent.
seguiment de flors

Centre d’ajuda de Seguiment de Contenidors Florens

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Florens, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Florens Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors