FLORENS Проследяване На Контейнер,Track FLORENS Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Florens по-долу, трябва да има формат FSCU1234567, да получите състоянието на контейнера Florens в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно контейнерните услуги Florens

проследяване на контейнер florensОт 1987 г., когато Флоренсдостави първия си контейнер под дългосрочен лизинг, ние непрекъснато увеличаваме ангажимента си към световната корабна индустрия. В началото се съсредоточихме върху доставката на сухи и хладилни контейнери на дългосрочен лизинг за базирани в Азия сметки, по-специално Cosco. През 1992 г. инвестирахме в контейнери като част от програми за управление на трети страни. До 1995 г. нашата клиентска база за дългосрочни единици се разшири до превозвачи извън Азия. През 1996 г. нашата организация се разшири в световен мащаб чрез отваряне на офиси и депа по целия свят. В същото време към портфолиото бяха добавени основни и краткосрочни договори. Към разширяващите се флотилии от сухи товари и хладилни контейнери бяха добавени отворени покриви и плоски стелажи. Ние не само сме в позиция да се занимаваме с лизинговия сектор на нашата индустрия, но също така предлагаме пълен набор от използвани контейнери за продажба по целия свят.

Помощ за проследяване на Florens

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Florens .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Florens, по-добре се свържете с Florens .

Свържете се с Florens в социалните медии

Можете да се свържете с Florens чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер Florens

Когато изпращате с Florens, ще получите номер за проследяване на контейнер Florens с формат FSCU1234567, FSCU е префиксът на Florens.

Контейнерните услуги Florens имат следния префикс: FBIU , FBLU , FBZU , FCIU , FJKU , FSCU , JTMU и PGXU.

Научете повече информация за проследяващия номер на контейнер Florens от снимката по-долу.
florens проследяване

Помощен център на Florens Container Tracking

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Florens, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия номер за проследяване на Florens Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки