Ecu Worldwide Sledenje Vsebniku,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje ECU Worldwide in pridobite informacije o dostavi v živo z našim hitrim sistemom sledenja.

O ECU po vsem svetu

Sledenje ECU po vsem svetuPodjetje ECU Worldwide (prej ECU-Line), ustanovljeno leta 1987 v Belgiji, je vodilno podjetje na področju storitev NVOCC. Podprti z bogato zapuščino, strastjo in agilnostjo smo uvedli inovacije svetovnega razreda na področju LCL (manj kot kontejnerska obremenitev) in postavili več meril v industriji.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Allcargo Logistics Ltd., največji indijski ponudnik integriranih logističnih rešitev v zasebnem sektorju, je podjetje kupil leta 2006, kar je prineslo dodatno učinkovitost našega delovanja. Maja 2016 smo svojo identiteto preimenovali v ECU Worldwide in utrdili svojo globalno prisotnost tako, da smo naše pisarne združili pod eno ime, ki označuje naše dobro povezane pisarne in zelo usklajeno delovanje. Naše prizadevanje za približevanje geografskih območij z učinkovitostjo našega sistema in vrhunskim strokovnim znanjem za naše stranke je ostalo nespremenjeno, s čimer je zaznamovana filozofija ‘Geography Simplified’.

ECU svetovna pomoč pri sledenju

ECU svetovni format številke za sledenje zabojnika

Ko pošiljate z ECU Worldwide, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Ecu-Line v obliki XXXU1234567. Več informacij o številki za sledenje posode Ecu-Line najdete na spodnji sliki.
ecu line sledenje kontejnerjem

Povezano sledenje

Center za pomoč pri sledenju Ecu-Line

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Ecu-Line, jih sporočite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje Ecu-Line v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam