DP WORLD Sledenje Vsebniku,Track DP WORLD Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje kontejnerja DP World in pridobite status kontejnerja NSICT v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O DP World

Sledenje DP WorldNSICT (Mednarodni kontejnerski terminal Nhava Sheva) je bil ustanovljen leta 1997 in je prvo zasebno-javno partnerstvo v Indiji v pristaniškem sektorju. Ponosno lahko rečemo, da je ogromna sprememba, ki jo je NSICT prinesel indijskemu ladijskemu prometu, močno gonilo rasti kontejnerske trgovine, ki jo Indija doživlja vse od takrat. Medtem ko je NSICT začel delovati že davno, ni nikoli izgubil svojega pomena za ladijsko bratovščino in danes še vedno ohranja svoj položaj priljubljenega indijskega prehoda za zabojnike, še dolgo potem, ko se je pojavila konkurenca.

Uradna spletna stran: www.dpworldmumbai.com

Pomoč za sledenje DP World

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani DP World .
  • Če na uradnem spletnem mestu NSICT ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na DP World .

Obrnite se na DP World na družbenih medijih

Z DP World lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

DP World Container Tracking Number Format

Ko pošljete z NSICT, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja NSICT v obliki XXXU1234567. Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja NSICT na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem nsict

Center za pomoč DP World Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov DP World, sporočite svojo težavo tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje DP World Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam