Dong Fang Sledenje Vsebniku,Track Dong Fang Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika Dong Fang , mora imeti obliko DFOU1234567, pridobite stanje zabojnika Dong Fang v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Dong Fang International Asset Management Ltd

dong fang sledenje kontejnerjemDong Fang je bil ustanovljen leta 1997. Dong Fang je mednarodno podjetje za zakup kontejnerjev, trgovanje in upravljanje s sedežem v Hong Kongu. Velikost kontejnerske flote družbe Dong Fang je presegla 700.000 TEU, Dong Fang pa zagotavlja vse vrste dogovorov o zakupu, vključno z dolgoročnimi operativnimi najemi, glavnimi najemi in nakupom na zakup itd. Dong Fangova kontejnerska flota v glavnem obsega 20′ standardno suho, 40′ standardno suho, 40 ′ high cube in 40’high cube hladilni kontejnerji. Ukvarjamo se tudi z naložbami v 3 tovarne za proizvodnjo kontejnerjev v celinski Kitajski (Jinzhou, Lianyungang in Nansha).

Uradna spletna stran: www.dongfang.com.hk

Pomoč pri sledenju Dong Fang

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Dong Fang .
  • Če na uradnem spletnem mestu Dong Fang ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Dong Fang .

Oblika sledilne številke kontejnerja Dong Fang

Ko pošiljate s podjetjem Dong Fang, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Dong Fang v obliki DFOU1234567, DFOU je predpona Dong Fang.

Dong Fang ima dve predponi, to sta DFOU in DFSU .

Izvedite več podatkov o številki za sledenje kontejnerja Dong Fang na spodnji sliki.
dong fang sledenje kontejnerjem

Center za pomoč Dong Fang Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Dong Fang, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje zabojnika Dong Fang v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam