CRONOS Sledenje Vsebniku,Track CRONOS Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Cronos , format mora biti CRSU1234567, pridobite stanje vsebnika Cronos v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Cronosu

cronos sledenjeSkupina Cronos , ustanovljena leta 1978, je eden vodilnih svetovnih najemodajalcev kontejnerjev in vodilna v panogi na področju lizinga specializirane kontejnerske opreme. Cronos daje v najem suho, hlajeno, cisternsko in specializirano intermodalno kontejnersko opremo v svetovnem merilu več kot 480 strankam v najrazličnejših panogah. Cronos s svojo infrastrukturo več kot 90 industrijskih strokovnjakov in mrežo 20 pisarn v 18 državah ponuja najbolj raznoliko floto zabojnikov na svetu, skupaj z najnaprednejšo informacijsko tehnologijo in operativno platformo v industriji.

Pomoč pri sledenju Cronos

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Cronos .
  • Če na uradnem spletnem mestu Cronos ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na Cronos .

Oblika sledilne številke kontejnerja Cronos

Ko pošiljate s Cronosom, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Cronos v formatu CRSU1234567, CRSU je Cronosova predpona.

Cronos ima naslednjo predpono: CRSU, CRTU, CRXU, CUCU, CXDU, CXRU, CXSU, CXTU, IEAU in LPIU.

Več informacij o številki za sledenje posode Cronos najdete na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem cronos

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Cronos

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Cronos, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Cronos Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam