COSCO Проследяване На Контейнер,Track COSCO Container (24 Hrs)

Въведете вашия COSCO номер за проследяване по-долу, получете информация за доставка на живо с нашата експресна система за проследяване.

Относно COSCO

cosco проследяванеChina Ocean Shipping (Group) Company (COSCO) , едно от големите мултинационални предприятия в света, е най-голямата китайска и водеща група в света, специализирана в глобално корабоплаване, модерна логистика и строителство и ремонт на кораби, класирана на 327-мо място в Fortune Global 500. Създадена на 27 април 1961 г., COSCO притежава и контролира над 800 модерни търговски кораба с общ тонаж от 56 милиона DWT и годишен товароносимост от 400 милиона тона. Корабните линии на COSCO покриват над 1600 пристанища в повече от 160 страни и региони по света, а размерът на флота му се нарежда на първо място в Китай и на второ място в света.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Помощ за проследяване на COSCO

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на COSCO .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на COSCO, по-добре се свържете с COSCO.

COSCO новини

Свържете се с COSCO в социалните медии

Можете да се свържете с COSCO чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер COSCO

Когато изпращате с COSCO, ще получите номер за проследяване на контейнер COSCO с формат CBHU1234567, CBHU е префиксът на COSCO. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер на COSCO от снимката по-долу.
проследяване на контейнери cosco

Помощен център на COSCO Tracking

Ако имате проблем с нашата система за проследяване COSCO, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия COSCO номер за проследяване в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки