China Shipping Праћење Контејнера,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење контејнера за испоруку у Кини испод, требало би да има формат ЦСЛУ1234567, добијте статус контејнера за транспорт у Кини у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О транспорту у Кини

праћење отпреме у КиниЦхина Схиппинг (Гроуп) Цомпани (скраћено Цхина Схиппинг) основана је 1. јула 1997. године, је мега свеобухватна, транснационална, мултисекторска, транс-регионална, транс власништво група предузећа са транспортом као главним послом. Њено седиште се налазило у Шангају.

Главна услуга коју пружа Цхина Схиппинг је транспорт контејнера, уља, расутих терета, путника, аутомобила и специјалних предмета; врло брзо ће понудити услугу ЛНГ. До краја 2012. године компанија поседује 500 бродова разних врста, чија носивост достиже 30 милиона тона. Величине флоте са 3 језгра, контејнерских бродова, танкера, расутог терета, налазе се на топ листама света. Група компанија, са годишњим теретним прометом од 460 милиона тона и 11 милиона контејнера, игра важну улогу у подршци земљи у трговини енергетским ресурсима и увозно-извозним пословима.

Помоћ за праћење испоруке у Кини

Контактирајте Цхина Схиппинг на друштвеним мрежама

Цхина Схиппинг се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење транспортног контејнера у Кини

Када шаљете са Цхина Схиппинг-ом, добићете број за праћење Цхина Схиппинг контејнера у формату ЦСЛУ1234567, ЦСЛУ је префикс Цхина Схиппинг-а.

Цхина Схиппинг до сада има два префикса, то су ЦЦЛУ и ЦСЛУ .

Сазнајте више информација о броју за праћење испоруке у Кини са доње слике.
праћење контејнера за транспорт у Кини

Центар за помоћ за праћење кинеских отпремних контејнера

Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера за отпрему у Кини, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи што је пре могуће.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег кинеског контејнера за отпрему на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки