China Shipping Urmărirea Expedierii Containerelor,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului dvs. de transport din China de mai jos, ar trebui să aibă formatul CSLU1234567, obțineți în timp real starea containerului din China.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre transportul în China

Urmărirea transportului în ChinaChina Shipping (Group) Company (abreviat China Shipping) a fost înființată la 1 iulie 1997, este un grup de întreprinderi mega cuprinzător, transnațional, multi-sectorial, transregional, cu proprietăți trans, cu transportul maritim ca activitate principală. Sediul său era situat în Shanghai.

Principalul serviciu prestat de China Shipping este transportul de containere, uleiuri, mărfuri în vrac, pasageri, mașini și obiecte speciale; va oferi serviciul GNL foarte curând. Până la sfârșitul anului 2012, compania deține 500 de nave de diferite tipuri, a căror greutate reală ajunge la 30 de milioane de tone. Dimensiunile celor 3 flote de bază, nave portacontainere, tancuri, vrachiere, sunt pe primele liste ale lumii. Compania grupului, cu un trafic anual de marfă de 460 de milioane de tone și 11 milioane de containere, joacă un rol important în sprijinirea țării pentru comerțul cu resurse energetice și afacerile de import și export.

Ajutor pentru urmărirea transporturilor în China

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web China Shipping .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial China Shipping, ar fi bine să contactați China Shipping .

Contactați China Shipping pe rețelele sociale

China Shipping poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire a containerelor de transport din China

Când expediați cu China Shipping, veți primi un număr de urmărire a containerului China Shipping cu formatul CSLU1234567, CSLU este prefixul China Shipping.

China Shipping are două prefixe până acum, acestea sunt CCLU și CSLU .

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire din China Shipping din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor de transport maritim din China

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor de transport maritim din China

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor din China, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți coletul cu numărul de urmărire al containerului de transport din China pe sistemul oficial de urmărire.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere