CAI Следење На Контејнери,Track CAI Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на CAI контејнерот подолу, треба да има формат CAIU1234567, да го добиете статусот на контејнерот CAI во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За CAI

cai следењеCAI International , Inc. е една од водечките светски компании за лизинг и управување со интермодални товарни контејнери. Основана во 1989 година од ветерани од поморската индустрија, компанијата постојано го развива својот бизнис преку лизинг на контејнери и железнички возила и управување со инвестиции. Нашите силни односи со клиентите и искуството во индустријата ни овозможија да обезбедиме супериорна услуга за клиентите и да го максимизираме финансискиот принос на нашите акционери преку различни економски циклуси.

Официјална веб-страница: www.capps.com

Помош за следење на CAI

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на CAI .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на CAI, подобро е да контактирате со CAI .

Формат на број за следење на контејнер CAI

Кога испраќате со CAI, ќе добиете број за следење на контејнер CAI со формат CAIU1234567, CAIU е еден од префиксите на CAI.

CAI го има следниот префикс: CAIU, CAXU, CZZU, SKYU, NEVU, CNEU

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите CAI од сликата подолу.
Cai контејнер следење

Центар за помош за следење на контејнери на CAI

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери CAI, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на CAI контејнер на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери