Bridgehead Следење На Контејнери,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Bridgehead подолу, треба да има формат BHCU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Bridgehead во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Бриџхед

следење на контејнерот на мостотBridgehead Container Services Ltd (основана во март 1977 година), е воспоставен меѓународен закуподавач на контејнери со седиште во Ливерпул. Флотата на компанијата од над 50.000 TEU е составена од стандардни суви комбиња, отворени врвови, голем број на склопливи станови и коцки високи 20′ и 40′. Ние тргуваме на светско ниво и нашите канцеларии/агенции, во повеќе од 30 земји, управуваат со над 100 депоа, нудејќи целосни услужни капацитети.

Официјална веб-страница: www.bridgeheadcontainers.com

Помош за следење на мостот

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Bridgehead .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Bridgehead, подобро е да контактирате со Bridgehead.

Формат на број за следење на контејнер на мост

Кога испраќате со Bridgehead, ќе добиете број за следење на контејнерот Bridgehead со формат BHCU1234567, BHCU е префикс на Bridgehead.

Bridgehead има два префикса: MBIU и BHCU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите на мостот од сликата подолу.
следење на контејнерот на мостот

Центар за помош за следење на контејнери на Bridgehead

Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери на мостот, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнерот Bridgehead на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери