Bridgehead Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan bekas Bridgehead anda di bawah, harus mempunyai format BHCU1234567, dapatkan status kontena Bridgehead masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Bridgehead

pengesanan kontena bridgeheadBridgehead Container Services Ltd (diasaskan pada Mac 1977), ialah syarikat pemberi pajak kontena antarabangsa yang berpangkalan di Liverpool. Armada syarikat lebih 50,000 TEU terdiri daripada van kering standard, puncak terbuka, rangkaian flat boleh lipat dan kedua-dua kiub tinggi 20′ dan 40′. Kami berdagang di seluruh dunia dan pejabat/agensi kami, di lebih 30 negara, mengurus lebih 100 depoh, menawarkan kemudahan perkhidmatan penuh.

Laman web rasmi: www.bridgeheadcontainers.com

Bantuan Penjejakan Bridgehead

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Bridgehead .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Bridgehead, lebih baik anda menghubungi Bridgehead.

Format Nombor Penjejakan Bekas Bridgehead

Apabila anda menghantar dengan Bridgehead, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Bridgehead dengan format BHCU1234567,BHCU ialah awalan Bridgehead.

Bridgehead mempunyai dua awalan: MBIU dan BHCU .

Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena Bridgehead dari gambar di bawah.
pengesanan kontena bridgehead

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Bridgehead

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Bridgehead kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Bridgehead Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena