Bridgehead Seguiment De Contenidors,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Bridgehead a continuació, hauria de tenir el format BHCU1234567, obteniu l’estat del contenidor Bridgehead en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Bridgehead

seguiment de contenidors cap de pontBridgehead Container Services Ltd (fundada el març de 1977), és un arrendador de contenidors internacional establert amb seu a Liverpool. La flota de l’empresa de més de 50.000 TEU està formada per furgonetes seques estàndard, cobertes obertes, una gamma de pisos plegables i cubs de 20′ i 40′ d’alçada. Comerciem a tot el món i les nostres oficines/agències, a més de 30 països, gestionen més de 100 dipòsits, oferint un servei complet.

Lloc web oficial: www.bridgeheadcontainers.com

Ajuda de seguiment de cap de pont

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Bridgehead .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Bridgehead, és millor que us poseu en contacte amb Bridgehead.

Format del número de seguiment del contenidor Bridgehead

Quan envieu amb Bridgehead, obtindreu un número de seguiment del contenidor Bridgehead amb el format BHCU1234567, BHCU és el prefix de Bridgehead.

Bridgehead té dos prefixos: MBIU i BHCU .

Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Bridgehead a la imatge següent.
seguiment de contenidors cap de pont

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors Bridgehead

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Bridgehead, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Bridgehead Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors