BLUE SKY Penjejakan Penghantaran Kontena,Track BLUE SKY Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Blue Sky anda di bawah, harus mempunyai format BSIU1234567, dapatkan status kontena Blue Sky masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Blue Sky

penjejakan kontena langit biruBlue Sky ialah syarikat pemajakan kontena marin antarabangsa yang menyediakan kontena dan peralatan berkaitan untuk pajakan operasi dan kewangan kepada industri kontena

Falsafah Blue Sky adalah untuk menyediakan perkhidmatan profesional dan boleh dipercayai kepada pelanggan kami dengan kecekapan, ketepatan dan kesederhanaan

Blue Sky juga menjual bekas baharu dan terpakai di seluruh dunia untuk digunakan dalam pasaran sekunder dan domestik

Laman web rasmi: www.bsiu.com

Bantuan Penjejakan Langit Biru

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Blue Sky .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Blue Sky, lebih baik anda menghubungi Blue Sky .

Format Nombor Penjejakan Kontena Langit Biru

Apabila anda menghantar dengan Blue Sky, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Blue Sky dengan format BSIU1234567, BSIU ialah awalan Blue Sky.

Blue Sky mempunyai dua awalan, iaitu BSIU dan SKIU .

Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena Blue Sky dari gambar di bawah.
penjejakan kontena langit biru

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Blue Sky

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Blue Sky kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Blue Sky Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena