BLUE SKY Следење На Контејнери,Track BLUE SKY Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Blue Sky подолу, треба да има формат BSIU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Blue Sky во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Blue Sky

следење на контејнерите на синото небоBlue Sky е меѓународна компанија за лизинг на морски контејнери која обезбедува контејнери и поврзана опрема за оперативни и финансиски закупи на контејнерската индустрија

Филозофијата на Blue Sky е да обезбеди професионална, сигурна услуга на нашите клиенти со ефикасност, точност и едноставност

Блу Скај, исто така, продава нови и користени контејнери на глобално ниво за употреба на секундарните и домашните пазари

Официјална веб-страница: www.bsiu.com

Помош за следење на синото небо

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Blue Sky .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Blue Sky, подобро е да контактирате со Blue Sky .

Формат на број за следење на контејнерот Blue Sky

Кога испраќате со Blue Sky, ќе добиете број за следење на контејнерот Blue Sky со формат BSIU1234567, BSIU е префиксот на Blue Sky.

Blue Sky имаат два префикса, тие се BSIU и SKIU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите Blue Sky од сликата подолу.
следење на контејнерите на синото небо

Центар за помош за следење на контејнерите на Blue Sky

Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери Blue Sky, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со операторот или со други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на Blue Sky Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери