APL Seguiment De Contenidors,Track APL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor apl a continuació, hauria de tenir el format APLU1234567, obteniu l’estat del contenidor apl en temps real.

Table of Contents

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre APL

seguiment aplAPL és el setè transportista oceànic més gran del món, que ofereix més de 80 serveis setmanals i més de 500 trucades a més de 140 ports d’arreu del món. Oferim serveis de transport de contenidors i gestió de la cadena de subministrament de valor afegit a través de la nostra xarxa d’enviament internacional que combina operacions intermodals d’alta qualitat amb tecnologia de la informació, equipament i comerç electrònic d’última generació.
APL és una filial de propietat total de Neptune Orient Lines, una empresa global de transport i logística, amb seu a Singapur.

Ajuda de seguiment de l’APL

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’APL .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’APL, és millor que us poseu en contacte amb APL .

Tel : +1 (800) 999 7733 | Lloc web : www.apl.com

Notícies APL

Contacta amb APL a les xarxes socials

Es pot contactar amb APL a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor APL

Quan envieu amb APL, obtindreu un número de seguiment del contenidor apl amb el format APLU1234567, APLU és un dels prefixos d’APL.

APL tenen el prefix següent: APLU, APHU, APRU, APZU, NEPU, NOLU, NOSU, NUSU, APDU .

Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor apl a la imatge següent.
seguiment de contenidors apl

Centre d’ajuda de seguiment APL

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment APL, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor APL al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors