APL Проследяване На Контейнер,Track APL Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на своя apl контейнер по-долу, трябва да има формат APLU1234567, да получите състоянието на apl контейнера в реално време.

Относно APL

APL проследяванеAPL е седмият по големина океански превозвач в света, предлагащ повече от 80 седмични услуги и над 500 разговора в повече от 140 пристанища по света. Ние предоставяме услуги за контейнерен транспорт и управление на веригата за доставки с добавена стойност чрез нашата международна транспортна мрежа, която съчетава висококачествени интермодални операции с най-съвременни информационни технологии, оборудване и електронна търговия.
APL е изцяло притежавано дъщерно дружество на базираната в Сингапур Neptune Orient Lines, глобална транспортна и логистична компания.

Помощ за проследяване на APL

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на APL .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на APL, по-добре се свържете с APL .

Тел .: +1 (800) 999 7733 | Уебсайт : www.apl.com

APL новини

Свържете се с APL в социалните медии

Можете да се свържете с APL чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на APL контейнер

Когато изпращате с APL, ще получите номер за проследяване на apl контейнер с формат APLU1234567, APLU е един от префиксите на APL.

APL имат следния префикс: APLU, APHU, APRU, APZU, NEPU, NOLU, NOSU, NUSU, APDU .

Научете повече информация за номера за проследяване на APL контейнер от снимката по-долу.
APL проследяване на контейнери

Помощен център за проследяване на APL

Ако имате проблем с нашата APL система за проследяване, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия APL контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки