ANL Sledenje Vsebniku,Track ANL Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje vsebnika , mora imeti obliko ANNU1234567, pridobite status vsebnika v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O ANL

sledenje kontejnerjemANL s sedežem v Melbournu, Avstralija in regionalnimi pisarnami ter zastopniki po vsem svetu je del skupine CMA CGM, tretje največje kontejnerske ladijske družbe na svetu.

ANL je resnično globalni prevoznik, ki ponuja storitve pošiljanja do vseh destinacij po vsem svetu, z obsežno pokritostjo po vsej Aziji, Evropi, Severni Ameriki, Sredozemlju, Avstraliji in Novi Zelandiji, Papui Novi Gvineji, indijski podcelini in Bližnjem vzhodu/Zalivu.

Uradna spletna stran: www.anl.com.au

Pomoč pri sledenju ANL

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani ANL .
  • Če na uradnem spletnem mestu ANL ne dobite informacij o sledenju, se obrnite na ANL .

Obrnite se na ANL na družbenih medijih

Z ANL lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja ANL

Ko pošiljate z ANL, boste prejeli številko za sledenje zabojnika acl v obliki ANNU1234567, ANNU je predpona ANL. Več informacij o številki za sledenje zabojnika najdete na spodnji sliki.
anl sledenje

Center za pomoč ANL Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov ANL, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje kontejnerja ANL v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam