ACL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track ACL Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të ndjekjes së kontejnerit acl më poshtë, duhet të ketë formatin ACLU1234567, të merrni statusin e kontejnerit acl në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth ACL

gjurmimi i kontejnerëve aclACL është një transportues i specializuar transatlantik i kontejnerëve, projekteve dhe ngarkesave të mëdha, pajisjeve të rënda dhe automjeteve me kombinimin më të madh në botë RORO/Containerships. ACL ka pesë lundrime transatlantike çdo javë dhe gjithashtu tregton shërbimin e drejtpërdrejtë RORO/Kontainer të Grimaldi Lines midis SHBA-së dhe Afrikës Perëndimore. Kompania gjithashtu ofron shërbime për ngarkesa jo të kontejnerëve nga Amerika e Veriut në Mesdhe, Lindjen e Mesme, Afrikën e Jugut, Australi dhe Azi. ACL është një kompani e Grupit Grimaldi.

Uebfaqja zyrtare: www.aclcargo.com

Ndihmë për gjurmimin e ACL

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të ACL .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e ACL, më mirë të kontaktoni ACL .

Kontaktoni ACL në mediat sociale

ACL mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit ACL

Kur dërgoni me ACL, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit acl me formatin ACLU1234567, ACLU është prefiksi i ACL. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve acl nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi acl

Ndihmë për ndjekjen e kontejnerëve ACL

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve ACL, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit ACL në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë