WAN HAI Праћење Контејнера,Track WAN HAI Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење вашег Ван Хаи контејнера испод, требало би да има формат ВХЛУ1234567, да добијете статус Ван Хаи контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Ван Хаи линијама

ван хаи праћењеВан Хаи Линес је почео 1965. првенствено као компанија за транспорт трупаца која послује на Тајвану, Јапану и југоисточној Азији. Године 1976, као одговор на брзи развој међународне трговине у азијско-пацифичком региону и друге међународне трендове, Ван Хаи се трансформисао у компанију за транспорт пуног контејнера. Ван Хаи има више од 30 година искуства у транспорту заједно са свеобухватном хардверском и софтверском опремом и професионалним особљем. Предузима најинтензивнија путовања и има најсвеобухватнију мрежу услуга од свих превозника у Азији.

Ван Хаи помоћ за праћење

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб локацији Ван Хаи .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичне веб странице Ван Хаија, боље је да контактирате Ван Хаија .

Контактирајте Ван Хаија на друштвеним мрежама

Ван Хаи се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење контејнера Ван Хаи

Када шаљете са Ван Хаи, добићете Ван Хаи број за праћење контејнера у формату ВХЛУ1234567, ВХЛУ је један од Ван Хаи префикса. Кан Хаи има следећи префикс: ВХЛУ , ТПЦУ и ВХСУ .
Сазнајте више информација о броју за праћење Ван Хаи контејнера са слике испод.
ван хаи праћење контејнера

Центар за помоћ Ван Хаи Цонтаинер Трацкинг

Ако имате проблема са нашим Ван Хаи системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо да контактирамо превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег Ван Хаи контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки