WAN HAI Sledenje Vsebniku,Track WAN HAI Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika Wan Hai , mora imeti obliko WHLU1234567, pridobite stanje zabojnika Wan Hai v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O linijah Wan Hai

wan hai sledenjePodjetje Wan Hai Lines se je začelo leta 1965 predvsem kot podjetje za prevoz hlodov, ki je delovalo v Tajvanu, na Japonskem in v jugovzhodni Aziji. Leta 1976 se je Wan Hai kot odziv na hiter razvoj mednarodne trgovine v azijsko-pacifiškem območju in druge mednarodne trende preoblikoval v ladjarsko družbo za polne zabojnike. Wan Hai ima več kot 30 let izkušenj na področju pošiljanja skupaj s celovito strojno in programsko opremo ter strokovnim osebjem. Izvaja najintenzivnejša potovanja in ima najobsežnejšo servisno mrežo med vsemi prevozniki v Aziji.

Pomoč pri sledenju Wan Hai

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Wan Hai .
  • Če na uradnem spletnem mestu Wan Hai ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Wan Hai .

Obrnite se na Wan Haija na družbenih medijih

Wan Hai je na voljo prek naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke zabojnika Wan Hai

Ko pošiljate s podjetjem Wan Hai, boste prejeli številko za sledenje zabojnika Wan Hai v formatu WHLU1234567, WHLU je ena od predpon podjetja Wan Hai. Qan Hai ima naslednjo predpono: WHLU , TPCU in WHSU .
Izvedite več informacij o številki za sledenje posode Wan Hai na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem wan hai

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Wan Hai

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Wan Hai, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje Wan Hai Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam