Textainer Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Textainer Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të ndjekjes së kontejnerit Textainer më poshtë, duhet të ketë formatin TEXU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Textainer në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Tekstainer

ndjekja e teksteveTextainer ka operuar që nga viti 1979 dhe është qiradhënësi më i madh në botë i kontejnerëve intermodalë bazuar në madhësinë e flotës me një total prej më shumë se 2,0 milionë kontejnerë që përfaqësojnë më shumë se 3,0 milionë TEU në flotën tonë në pronësi dhe të menaxhuar. Ne japim me qira kontejnerë për mbi 400 linja transporti dhe qiramarrës të tjerë. Flota jonë përbëhet nga mallra standarde të thata, speciale të mallrave të thata dhe kontejnerë intermodalë frigoriferikë. Ne jemi një nga blerësit më të mëdhenj të kontejnerëve të rinj dhe të përdorur me shpenzime kapitale vjetore që shpesh tejkalojnë 800 milionë dollarë. Ne besojmë se jemi gjithashtu shitësi më i madh i kontejnerëve të përdorur, duke shitur deri në 100,000 kontejnerë në vit për më shumë se 1,100 klientë. Ne ofrojmë shërbimet tona nëpërmjet një rrjeti prej 13 zyrash dhe 400 deposh në mbarë botën.

Ndihmë për ndjekjen e teksteve

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Textainer .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Textainer, më mirë të kontaktoni Textainer .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit të Tekstainer

Kur dërgoni me Textainer, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Textainer me formatin TEXU1234567, TEXU është prefikset e Textainer.

Textainer ka këto parashtesa: TEXU, TGHU, PRSU, MLCU, WCIU, MAXU, GATU, GAEU, KWCU, CLHU, AXIU, GAZU, AMFU, AMZU, CHIU, HCIU, XINU dhe TEMU.

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerit Textainer nga fotografia e mëposhtme.
ndjekja e kontejnerëve të tekstilit

Qendra e ndihmës për ndjekjen e kontejnerëve të Tekstainer

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të Tekstainer, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të ndjekjes së Textainer Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë