Textainer Urmărirea Expedierii Containerelor,Track Textainer Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Textainer de mai jos, ar trebui să aibă formatul TEXU1234567, obțineți starea containerului Textainer în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Textainer

urmărirea textaineruluiTextainer funcționează din 1979 și este cel mai mare locator de containere intermodale din lume, în funcție de dimensiunea flotei, cu un total de peste 2,0 milioane de containere reprezentând mai mult de 3,0 milioane TEU în flota noastră deținută și gestionată. Închiriem containere la peste 400 de linii maritime și altor locatari. Flota noastră este formată din transport uscat standard, transport uscat special și containere intermodale frigorifice. Suntem unul dintre cei mai mari cumpărători de containere noi și uzate, cu cheltuieli anuale de capital care depășesc adesea 800 de milioane USD. Credem că suntem, de asemenea, cel mai mare vânzător de containere uzate, vânzând până la 100.000 de containere pe an pentru mai mult de 1.100 de clienți. Oferim serviciile noastre printr-o rețea de 13 birouri și 400 de depozite în întreaga lume.

Ajutor pentru urmărirea Textainer

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul Textainer .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Textainer, ar fi bine să contactați Textainer .

Formatul numărului de urmărire al containerului Texttainer

Când expediați cu Textainer, veți primi un număr de urmărire a containerului Textainer cu formatul TEXU1234567, TEXU este prefixele Textainer.

Textainer are următoarele prefixe: TEXU, TGHU, PRSU, MLCU, WCIU, MAXU, GATU, GAEU, KWCU, CLHU, AXIU, GAZU, AMFU, AMZU, CHIU, HCIU, XINU și TEMU.

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Textainer din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor textainer

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Texttainer

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Textainer, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Textainer Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere