Textainer Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track Textainer Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Textainer-tároló követési számát , amelynek formátuma TEXU1234567, így kapja meg a valós idejű Textainer-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Textainerről

textainer követésA Textainer 1979 óta működik, és a flotta mérete alapján a világ legnagyobb intermodális konténerbérbeadója, összesen több mint 2,0 millió konténerrel, ami több mint 3,0 millió TEU-t jelent a tulajdonban lévő és kezelt flottánkban. Konténereket bérelünk több mint 400 szállítótársaságnak és egyéb bérlőnek. Flottánk standard száraz fuvarozásból, speciális száraz fuvarozásból és hűtött intermodális konténerekből áll. Az új és használt konténerek egyik legnagyobb vásárlója vagyunk, éves beruházási ráfordításunk gyakran meghaladja a 800 millió dollárt. Úgy gondoljuk, hogy mi vagyunk a használt konténerek legnagyobb eladója is, évente akár 100 000 konténert adunk el több mint 1100 vásárlónak. Szolgáltatásainkat világszerte 13 irodából és 400 depóból álló hálózaton keresztül nyújtjuk.

Textainer nyomkövetési súgó

  • Ha problémái vannak a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Textainer webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Textainer hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Textainerrel .

Textainer konténer követési szám formátuma

Ha a Textainerrel szállít, egy Textainer konténer-követési számot kap TEXU1234567 formátumban, a TEXU a Textainer előtagjai.

A Textainer a következő előtagokkal rendelkezik: TEXU, TGHU, PRSU, MLCU, WCIU, MAXU, GATU, GAEU, KWCU, CLHU, AXIU, GAZU, AMFU, AMZU, CHIU, HCIU, XINU és TEMU.

Tudjon meg többet a Textainer konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
textainer konténerkövetés

A Textainer konténerkövetés súgója

Ha problémája van a Textainer Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse csomagját a Textainer Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat