TARROS Праћење Контејнера,Track TARROS Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Таррос контејнера испод, требало би да има формат ГЕТУ1234567, добијте статус Таррос контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Тарросу

таррос трацкингОснована 1828. године као „МА Гренди“, Таррос Гроуп – данас лидер у интрамедитеранском транспорту – управља иста породица већ шест генерација. Ко смо ми : група компанија којима управља иста породица већ шест генерација, са прометом од више од 98 милиона евра и преко 200 запослених у матичној луци Ла Специја. Како радимо: контејнерски поморски транспорт је интензивна капитална индустрија. Распоређујемо неколико контејнерских бродова од 600 до 1.800 теус капацитета. Имамо флоту контејнера од преко 27.000 јединица и директно управљамо нашим вишенаменским терминалом у Ла Специји, Терминал дел Голфо. Наш партнер Нора поседује и води унутрашње складиште веће од 80.000 квадратних метара у Санто Стефано Магри за складиштење, поправку и одржавање контејнера. Партнери смо у неколико европских и медитеранских шпедитерских агенција.

Званичан веб-сајт: ввв.таррос.ит

Помоћ за праћење Тарроса

Формат броја за праћење Таррос контејнера

Када шаљете Таррос-ом, добићете Тарросов број за праћење контејнера у формату ГЕТУ1234567, ГЕТУ је Таррос-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење Таррос контејнера са слике испод.
праћење контејнера таррос

Центар за помоћ за праћење контејнера Таррос

Ако имате проблема са нашим Таррос системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење Таррос контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки