TARROS Urmărirea Expedierii Containerelor,Track TARROS Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Tarros de mai jos, ar trebui să aibă formatul GETU1234567, obțineți starea containerului Tarros în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Tarros

urmărirea tarrosuluiFondat în 1828 ca „MA Grendi”, Tarros Group – astăzi lider în transportul maritim intra-mediteranean – este condus de aceeași familie de șase generații. Cine suntem : un grup de companii conduse de aceeași familie de șase generații, cu o cifră de afaceri de peste 98 de milioane de euro și peste 200 de angajați în portul de origine La Spezia. Cum operăm: transportul maritim containerizat este o industrie intensivă de capital. Implementăm mai multe nave containere cu o capacitate cuprinsă între 600 și 1.800 teus. Avem o flotă de containere de peste 27.000 de unități și operăm direct terminalul nostru polivalent din La Spezia, Terminal del Golfo. Partenerul nostru Nora deține și administrează un depozit interior care depășește 80.000 mp în Santo Stefano Magra pentru depozitarea, repararea și întreținerea containerelor. Suntem parteneri în mai multe agenții maritime europene și mediteraneene.

Site oficial: www.tarros.it

Ajutor de urmărire Tarros

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Tarros .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Tarros, ar fi bine să contactați Tarros .

Formatul numărului de urmărire al containerului Tarros

Când expediați cu Tarros, veți primi un număr de urmărire a containerului Tarros cu formatul GETU1234567, GETU este prefixul Tarros. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Tarros din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor tarros

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Tarros

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Tarros, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Tarros Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere