TARROS Следење На Контејнери,Track TARROS Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Tarros подолу, треба да има формат GETU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Tarros во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Тарос

таррос следењеОснована во 1828 година како „MA Grendi“, Тарос Груп – денес лидер во транспортот меѓу Медитеранот – е управуван од исто семејство од шест генерации. Кои сме ние : група на компании управувани од исто семејство од шест генерации, со обрт од повеќе од 98 милиони евра и над 200 вработени во домашното пристаниште Ла Специја. Како работиме: контејнеризираниот морски транспорт е интензивна капитална индустрија. Распоредуваме неколку контејнерски пловила со капацитет од 600 до 1.800 teus. Имаме контејнерска флота од над 27.000 единици и директно управуваме со нашиот повеќенаменски терминал во Ла Специја, Терминал дел Голфо. Нашиот партнер Нора поседува и води внатрешно складиште од 80.000 квадратни метри во Санто Стефано Магра за складирање, поправка и одржување контејнери. Партнери сме во неколку европски и медитерански бродски агенции.

Официјална веб-страница: www.tarros.it

Помош за следење на Tarros

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Тарос .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Тарос, подобро е да контактирате со Тарос .

Формат на број за следење на контејнерот Tarros

Кога испраќате со Tarros, ќе добиете број за следење на контејнерот Tarros со формат GETU1234567, GETU е префиксот на Tarros. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот Tarros од сликата подолу.
следење на контејнерите со таррос

Центар за помош за следење на контејнерите на Тарос

Ако имате проблем со нашиот систем за следење Tarros, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на Tarros Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери