TARROS Praćenje Kontejnera,Track TARROS Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje Tarros kontejnera , trebao bi imati format GETU1234567, dobiti status Tarros kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Tarrosu

tarros praćenjeOsnovana 1828. kao “MA Grendi”, Tarros Grupom – danas vodećim u intra-mediteranskom brodarstvu – upravlja ista obitelj već šest generacija. Tko smo mi : grupa kompanija kojima upravlja ista obitelj već šest generacija, s prometom većim od 98 milijuna eura i preko 200 zaposlenika u matičnoj luci La Spezia. Kako djelujemo: kontejnerski pomorski transport je intenzivna kapitalna industrija. Raspoređujemo nekoliko kontejnerskih brodova od 600 do 1.800 teus kapaciteta. Imamo kontejnersku flotu od preko 27.000 jedinica i izravno upravljamo našim višenamjenskim terminalom u La Speziji, Terminal del Golfo. Naš partner Nora posjeduje i vodi kopneno skladište koje premašuje 80.000 kvadratnih metara u Santo Stefano Magri za skladištenje kontejnera, popravak i održavanje. Partneri smo u nekoliko europskih i mediteranskih pomorskih agencija.

Službena web stranica: www.tarros.it

Pomoć za praćenje Tarrosa

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici Tarros .
  • Ako ne dobijete podatke o praćenju sa službene web stranice Tarrosa, bolje kontaktirajte Tarros .

Format broja za praćenje kontejnera Tarros

Kada šaljete s Tarrosom, dobit ćete Tarrosov broj za praćenje kontejnera u formatu GETU1234567, GETU je Tarrosov prefiks. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Tarros sa slike ispod.
tarros praćenje kontejnera

Centar za pomoć Tarros Container Trackinga

Ako imate problema s našim Tarros sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje Tarros kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka