TAL Urmărirea Expedierii Containerelor,Track TAL Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului TAL de mai jos, ar trebui să aibă formatul TCLU1234567, obțineți starea containerului TAL în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre TAL International

de urmărire internaționalăTAL International este unul dintre cei mai vechi și mai mari locatori de containere intermodale de marfă din lume. Am fost înființați în 1963, la scurt timp după dezvoltarea comerțului containerizat, iar astăzi deservim aproape toate liniile maritime importante din lume. Ne desfășurăm activitatea prin 17 birouri în 11 țări și aproximativ 230 de depozite de containere terțe în 40 de țări.

Flota noastră include peste 2 milioane TEU de containere uscate, containere frigorifice, containere cisternă, topuri deschise, rafturi plate, șasiu, grupuri electrogene și containere pe paleți, făcând din TAL una dintre cele mai mari companii de leasing de containere din lume.

Ajutor de urmărire internațională TAL

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web TAL .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial TAL, ar fi bine să contactați TAL .

Formatul numărului de urmărire al containerului TAL

Când expediați cu TAL, veți primi un număr de urmărire a containerului TAL cu formatul TCLU1234567, TCLU este unul dintre prefixele TAL. TAL International are următorul prefix: TRLU , TRDU , TOLU , TPHU , ICSU , TPXU , TDRU , TCLU și IKSU .

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului TAL din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor tale

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor TAL

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor TAL, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului TAL pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere