TAL -Konttilähetysten Seuranta,Track TAL Container (24 Hrs)

Syötä alle TAL-säilön seurantanumero , jonka muoto on TCLU1234567, niin saat reaaliaikaisen TAL-säilön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja TAL Internationalista

tallin kansainvälistä seurantaaTAL International on yksi maailman vanhimmista ja suurimmista intermodaalisten rahtikonttien vuokraajista. Meidät perustettiin vuonna 1963 pian konttikaupan kehittymisen jälkeen, ja nykyään palvelemme käytännössä kaikkia maailman suuria laivayhtiöitä. Toimimme 17 toimipisteessämme 11 maassa ja noin 230 kolmannen osapuolen konttivarikolla 40 maassa.

Kalustomme sisältää yli 2 miljoonaa TEU:ta kuivakontteja, kylmäkontteja, säiliökontteja, avokansia, litteitä hyllyjä, alustaa, generaattorisarjoja ja lavanleveitä kontteja, mikä tekee TAL:sta yhden maailman suurimmista konttien leasingyhtiöistä.

TAL International Tracking Apua

TAL-säiliön seurantanumeron muoto

Kun toimitat TAL:n kanssa, saat TAL-kontin seurantanumeron muodossa TCLU1234567, TCLU on yksi TAL:n etuliitteistä. TAL Internationalilla on seuraava etuliite: TRLU , TRDU , TOLU , TPHU , ICSU , TPXU , TDRU , TCLU ja IKSU .

Saat lisätietoja TAL-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
tallin kontin seuranta

TAL Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia TAL Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi TAL Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä