TAL Container Sporing,Track TAL Container (24 Hrs)

Indtast dit TAL container sporingsnummer nedenfor, skal have formatet TCLU1234567, få TAL container status i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om TAL International

tal international sporingTAL International er en af ​​verdens ældste og største udlejere af intermodale fragtcontainere. Vi blev grundlagt i 1963 kort efter udviklingen af ​​containerhandel, og i dag betjener vi stort set alle større rederier i verden. Vi driver vores forretning gennem 17 kontorer i 11 lande og cirka 230 tredjeparts containerdepotfaciliteter i 40 lande.

Vores flåde omfatter over 2 millioner TEU af tørcontainere, kølecontainere, tankcontainere, åbne toppe, flade reoler, chassis, generatorsæt og palledækkende containere, hvilket gør TAL til et af de største containerleasingselskaber i verden.

TAL International Tracking Hjælp

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på TALs hjemmeside .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra TALs officielle hjemmeside, må du hellere kontakte TAL .

TAL Container Tracking Number Format

Når du sender med TAL, får du et TAL container sporingsnummer med formatet TCLU1234567, TCLU er et af TALs præfikser. TAL International har følgende præfiks: TRLU , TRDU , TOLU , TPHU , ICSU , TPXU , TDRU , TCLU og IKSU .

Få flere oplysninger om TAL container sporingsnummer fra billedet nedenfor.
tal container sporing

Hjælpecenter for TAL Container Tracking

Hvis du har problemer med vores TAL Container Tracking system, indsend dit problem her, så hjælper vi dig hurtigst muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit TAL Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser