TAL Seguiment De Contenidors,Track TAL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor TAL a continuació, hauria de tenir el format TCLU1234567, obteniu l’estat del contenidor TAL en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre TAL International

tal seguiment internacionalTAL International és un dels arrendadors de contenidors intermodals de càrrega més antics i més grans del món. Vam ser fundats l’any 1963 poc després del desenvolupament del comerç en contenidors, i avui donem servei a pràcticament totes les principals línies navilieres del món. Operem el nostre negoci a través de 17 oficines a 11 països i aproximadament 230 instal·lacions de dipòsit de contenidors de tercers en 40 països.

La nostra flota inclou més de 2 milions de TEU de contenidors secs, contenidors refrigerats, contenidors cisterna, tapes obertes, bastidors plans, xassís, grups electrògens i contenidors per a palets, fent de TAL una de les empreses de lloguer de contenidors més grans del món.

Ajuda de seguiment internacional de TAL

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de TAL .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de TAL, és millor que us poseu en contacte amb TAL .

Format del número de seguiment del contenidor TAL

Quan envieu amb TAL, obtindreu un número de seguiment del contenidor TAL amb el format TCLU1234567, TCLU és un dels prefixos de TAL. TAL International té el prefix següent: TRLU , TRDU , TOLU , TPHU , ICSU , TPXU , TDRU , TCLU i IKSU .

Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor TAL a la imatge següent.
seguiment de contenidors tal

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors TAL

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors TAL, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment TAL Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors