TAL Проследяване На Контейнер,Track TAL Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия TAL контейнер по-долу, трябва да има формат TCLU1234567, да получите състоянието на TAL контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно TAL International

международно проследяванеTAL International е един от най-старите и най-големи лизингодатели в света на интермодални товарни контейнери. Ние сме основани през 1963 г. скоро след развитието на контейнерната търговия и днес обслужваме почти всяка голяма корабна линия в света. Ние управляваме нашия бизнес чрез 17 офиса в 11 страни и приблизително 230 съоръжения за контейнери на трети страни в 40 страни.

Нашият флот включва над 2 милиона TEU сухи контейнери, хладилни контейнери, контейнери-цистерни, отворени покриви, плоски стелажи, шасита, генераторни комплекти и палетни контейнери, което прави TAL една от най-големите компании за лизинг на контейнери в света.

Международна помощ за проследяване на TAL

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на TAL .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на TAL, по-добре се свържете с TAL .

Формат на номера за проследяване на контейнер TAL

Когато изпращате с TAL, ще получите номер за проследяване на контейнер TAL с формат TCLU1234567, TCLU е един от префиксите на TAL. TAL International има следния префикс: TRLU , TRDU , TOLU , TPHU , ICSU , TPXU , TDRU , TCLU и IKSU .

Научете повече информация за номера за проследяване на контейнери TAL от снимката по-долу.
проследяване на тал контейнери

Помощен център за проследяване на контейнери на TAL

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери TAL, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер TAL в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки