Swire Shipping Urmărirea Expedierii Containerelor,Track Swire Shipping Container (24 Hrs)

Introduceți numărul dvs. de urmărire Swire Shipping mai jos, ar trebui să aibă formatul JSSU1234567, obțineți starea containerului Swire Shipping în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre livrarea prin fir

urmărirea containerelor de transport prin cabluSwire Shipping este numele de marcă pentru toate serviciile de transport maritim de linie operate de The China Navigation Company Pte Ltd (CNCo). Oferim servicii de transport maritim de nișă, regionale, multifuncționale din 1883, când CNCo a stabilit serviciile de linie în Australasia. Din zona noastră de tranzacționare tradițională, regiunea Asia – Pacific de Sud, oferim legături de transport maritim între peste 130 de porturi din Asia, Insulele Pacificului, Australia, Noua Zeelandă, America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu și Subcontinentul Indian.

Site oficial: www.swireshipping.com

Ajutor pentru urmărirea expedierii prin cablu

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Swire Shipping .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Swire Shipping, ar fi bine să contactați Swire Shipping .

Formatul numărului de urmărire a containerului de transport Swire

Când expediați cu Swire Shipping, veți primi un număr de urmărire a containerului Swire Shipping cu formatul JSSU1234567, JSSU este prefixul Swire Shipping. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Swire Shipping din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor de transport prin cablu

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor de transport Swire

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a transportului prin cablu, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului Swire Shipping în sistemul oficial de urmărire.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere