Swire Shipping Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Swire Shipping Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan Swire Shipping anda di bawah, seharusnya mempunyai format JSSU1234567, dapatkan status kontena Swire Shipping masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Penghantaran Swire

pengesanan kontena penghantaran swireSwire Shipping ialah nama jenama untuk semua perkhidmatan perkapalan kapal yang dikendalikan oleh The China Navigation Company Pte Ltd (CNCo). Kami telah menyediakan perkhidmatan perkapalan niche, serantau, pelbagai guna sejak 1883 apabila CNCo menubuhkan perkhidmatan perkapalan di Australasia. Dari kawasan perdagangan teras tradisional kami, rantau Asia – Pasifik Selatan, kami menawarkan pautan perkapalan antara lebih 130 pelabuhan di Asia, Kepulauan Pasifik, Australia, New Zealand, Amerika Utara, Eropah, Timur Tengah dan Benua Kecil India.

Laman web rasmi: www.swireshipping.com

Bantuan Penjejakan Penghantaran Swire

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Swire Shipping .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Swire Shipping, lebih baik anda menghubungi Swire Shipping .

Format Nombor Penjejakan Kontena Penghantaran Swire

Apabila anda menghantar dengan Swire Shipping, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Swire Shipping dengan format JSSU1234567, JSSU ialah awalan Swire Shipping. Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Swire Shipping dari gambar di bawah.
pengesanan kontena penghantaran swire

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Penghantaran Swire

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Penghantaran Swire kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Swire Shipping Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena