Swire Shipping Следење На Контејнери,Track Swire Shipping Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење Swire Shipping подолу, треба да има формат JSSU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Swire Shipping во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Swire Shipping

swire превозот контејнер следењеSwire Shipping е името на брендот за сите услуги за превоз со лагер со кои управува The China Navigation Company Pte Ltd (CNCo). Обезбедивме ниши, регионални, повеќенаменски услуги за испорака од 1883 година кога CNCo ги воспостави услугите за лајнери во Австралија. Од нашата традиционална основна трговска област, регионот Азија – Јужен Пацифик, нудиме транспортни врски помеѓу преку 130 пристаништа во Азија, Пацифичките острови, Австралија, Нов Зеланд, Северна Америка, Европа, Блискиот Исток и Индискиот потконтинент.

Официјална веб-страница: www.swireshipping.com

Помош за следење на испорака на Swire

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата Swire Shipping .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Swire Shipping, подобро е да контактирате со Swire Shipping .

Формат на број за следење на контејнер за испорака Swire

Кога испраќате со Swire Shipping, ќе добиете број за следење на контејнер Swire Shipping со формат JSSU1234567, JSSU е префикс на Swire Shipping. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнер за испорака Swire од сликата подолу.
swire превозот контејнер следење

Центар за помош за следење на контејнери за испорака на Swire

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на испорака Swire, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со бројот за следење на Swire Shipping Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери