Swire Shipping Seguiment De Contenidors,Track Swire Shipping Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment de Swire Shipping a continuació, hauria de tenir el format JSSU1234567, obteniu l’estat del contenidor de Swire Shipping en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre l’enviament amb fil

seguiment de contenidors d'enviament electrònicSwire Shipping és la marca de tots els serveis d’enviament de línia operats per The China Navigation Company Pte Ltd (CNCo). Oferim serveis d’enviament nínxol, regionals i polivalents des de 1883, quan CNCo va establir serveis de línia a Australàsia. Des de la nostra àrea comercial bàsica tradicional, la regió Àsia – Pacífic Sud, oferim enllaços d’enviament entre més de 130 ports d’Àsia, les illes del Pacífic, Austràlia, Nova Zelanda, Amèrica del Nord, Europa, Orient Mitjà i el subcontinent indi.

Lloc web oficial: www.swireshipping.com

Ajuda de seguiment d’enviaments amb cable

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Swire Shipping .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Swire Shipping, és millor que us poseu en contacte amb Swire Shipping .

Format de número de seguiment de contenidors d’enviament Swire

Quan envieu amb Swire Shipping, obtindreu un número de seguiment del contenidor de Swire Shipping amb el format JSSU1234567, JSSU és el prefix de Swire Shipping. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor de Swire Shipping a la imatge següent.
seguiment de contenidors d'enviament electrònic

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors d’enviament Swire

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment d’enviaments Swire, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor d’enviament Swire al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors