SITC Urmărirea Expedierii Containerelor,Track SITC Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului SITC de mai jos, ar trebui să aibă formatul SITU1234567, obțineți starea containerului SITC în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre SITC

urmărire sitcSITC International Holdings Co., Ltd. este o companie lider de logistică de transport maritim în zona intra-Asia. Domeniul său de activitate acoperă transportul pe linie de containere, managementul navelor, intermedierea navelor, expedierea internațională de mărfuri, LCL, logistica proiectelor, livrarea logistică, broker vamal, depozitare, depozit de containere, port, agenție de transport maritim, mărfuri în vrac etc. În prezent, Shipping Group și Logistics Group sunt cele două divizii principale ale SITC Intl. Holdings.

Site oficial: www.sitc.com

Ajutor de urmărire SITC

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul SITC .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial SITC, ar fi bine să contactați SITC .

Formatul numărului de urmărire a containerului SITC

Când expediați cu SITC, veți primi un număr de urmărire a containerului SITC cu formatul SITU1234567, SITU este prefixul SITC. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului SITC din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor sitc

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor SITC

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire SITC, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți coletul cu numărul de urmărire Container SITC pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere