SITC Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track SITC Container (24 Hrs)

Adja meg alább a SITC konténer követési számát , amelynek formátuma SITU1234567, a valós idejű SITC konténer állapotának lekéréséhez.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A SITC-ről

sitc követésA SITC International Holdings Co., Ltd. az Ázsián belüli térség vezető szállítmányozási logisztikai vállalata. Üzleti köre kiterjed a konténerszállító hajózásra, a hajókezelésre, a hajóközvetítésre, a nemzetközi szállítmányozásra, az LCL-re, a projektlogisztikára, a logisztikai szállításra, a vámügynökre, a raktározásra, a konténerraktárra, a kikötőre, a szállítmányozási ügynökségre, az ömlesztett rakományra stb. Jelenleg a Shipping Group és a Logistics Group a SITC Intl. két fő részlege. Holdingok.

Hivatalos weboldal: www.sitc.com

SITC nyomkövetési súgó

  • Ha problémája van a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a SITC webhelyén .
  • Ha nem kap nyomkövetési információkat a SITC hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a SITC -vel .

SITC konténerkövetési szám formátuma

Ha SITC-vel szállít, kap egy SITC konténerkövetési számot SITU1234567 formátumban, a SITU a SITC előtagja. Tudjon meg többet a SITC konténer követési számáról az alábbi képen.
sitc konténerkövetés

A SITC konténerkövetési súgóközpontja

Ha problémája van a SITC Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a SITC Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat