SINOTRANS Праћење Контејнера,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Синотранс контејнера испод, требало би да има формат СНТУ1234567, да добијете статус Синотранс контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Синотранс Цонтаинер Линес

синотранс трацкингСинотранс Цонтаинер Линес Цо., Лтд (Синолинес) је основан у Шангају 28. маја 1998. Као специјализована подружница Синотранс&ЦСЦ Гроуп, која је водећи пружалац интегрисаних логистичких услуга и велико државно предузеће, Синолинес је углавном одговоран за централизовано пословање међународног контејнерског транспорта Синотранс&ЦСЦ система.

Синолинес је наставио да развија пословање, отворио је филијале у Далиану, Тиањину, Пекингу, Кингдаоу, Нингбоу, Нањингу, Фузхоуу, Ксиамену и Схензхену. У зависности од велике мреже Синотранс&ЦСЦ, наше услуге покривају скоро све главне градове и луке Кине у иностранству, укључујући Јапан, Кореју, Хонг Конг, Тајван, Аустралију, Филипине, Сингапур, Вијетнам и Индонезију.

Званичан веб-сајт: ввв.синолинес.цом

Синотранс помоћ за праћење

Формат броја за праћење контејнера Синотранс

Када шаљете са Синотранс-ом, добићете Синотрансов број за праћење контејнера у формату СНТУ1234567, СНТУ је један од Синотрансових префикса. Синотранс има четири префикса, а то су СНБУ , СНХУ , СНТУ, СНГУ и СНЦУ .

Сазнајте више информација о броју за праћење Синотранс контејнера са слике испод.
синотранс праћење контејнера

Центар за помоћ Синотранс Цонтаинер Трацкинг

Ако имате проблема са нашим Синотранс системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу вашег Синотранс Цонтаинер броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки