SINOKOR Gjurmimi I Kontejnerëve,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Sinokor më poshtë, duhet të ketë formatin SKRU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Sinokor në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Sinokor

gjurmimi sinokorSinokor Merchant Marine Co., Ltd , përuroi shërbimin e parë të linjës së kontejnerëve midis dy vendeve tre vjet përpara se Koreja dhe Kina të vendosnin marrëdhënie diplomatike në 1989. Shërbimet e linjës së kontejnerëve të nisura nga Sinokor luajtën një rol të madh në rritjen e burimeve njerëzore dhe bashkëpunimin ekonomik, dhe në normalizimin e marrëdhënieve mes dy vendeve.

Ndihmë për gjurmimin e Sinokor

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Sinokor .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Sinokor, më mirë të kontaktoni Sinokor.

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Sinokor

Kur dërgoni me Sinokor, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Sinokor me formatin SKRU1234567, SKRU është një nga prefikset e Sinokor. Sinokor ka katër parashtesa, ato janë SKHU , SKLU dhe SKRU . Mësoni më shumë informacion mbi numrin e gjurmimit të kontejnerëve Sinokor nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve sinokor

Qendra e Ndihmës për Ndjekjen e Kontejnerëve Sinokor

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit Sinokor, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të gjurmimit të Sinokor Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë