SINOKOR Urmărirea Expedierii Containerelor,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Sinokor de mai jos, ar trebui să aibă formatul SKRU1234567, obțineți starea containerului Sinokor în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Sinokor

urmărire sinokorSinokor Merchant Marine Co., Ltd , a inaugurat primul serviciu de linie de containere între cele două țări cu trei ani înainte ca Coreea și China să stabilească relații diplomatice în 1989. Serviciile de linie de containere lansate de Sinokor au jucat un rol major în îmbunătățirea resurselor umane și a cooperării economice, iar în normalizarea relaţiilor dintre ambele ţări.

Ajutor de urmărire Sinokor

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Sinokor .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Sinokor, ar fi bine să contactați Sinokor.

Formatul numărului de urmărire a containerului Sinokor

Când expediați cu Sinokor, veți primi un număr de urmărire a containerului Sinokor cu formatul SKRU1234567, SKRU este unul dintre prefixele Sinokor. Sinokor are patru prefixe, acestea sunt SKHU , SKLU și SKRU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului Sinokor din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor sinokor

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Sinokor

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Sinokor, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Sinokor Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere